Τετάρτη 7 Σεπτεμβρίου 2011

Distance.

Δεν μιλώ για κάποια προσωπική ιστορία. Δεν έχω νιώσει ποτέ αυτό το συναίσθημα ευτυχώς. 


Ένα αγόρι κι ένα κορίτσι. Γνωρίζονται. Καταλαβαίνουν απ' την πρώτη στιγμή πως κάτι θα υπάρξει μεταξύ τους! Τελικά, το προαίσθημα βγαίνει αληθινό. Μεσολάβησαν 8 ημέρες μηνυμάτων, διαλόγων, με το προαίσθημα πως υπάρχει κάτι αληθινό εδώ. 8 μέρες! Ποιός κάνει σχέση με κάποιον που ξέρει 8 μέρες; Θένε λέει να το ζήσουν πριν τελειώσει..Και αυτοί τελικά έκαναν! και να τώρα, που δεν μπορεί ο ένας να αποχωριστεί τον άλλο. Μα το ήξεραν απ' την αρχή.. Αλλά ήθελαν να το ζήσουν, και καλά έκαναν:) Σε 5 ημέρες θα κλείσουν 1 μήνα μαζί*.* It's her superman!:D Γνωρίστηκαν με χαμόγελα! Κυνήγι θυσαυρού πραλίας 2011. Όμορφαααα:') Συναντήσεις, εκπλήξεις, κλάμματα, συγκηνήσεις.. Όλα σε περίπου ένα μήνα! Το πρώτο Σ'αγαπώ από κοντά.. Θένε να 'ναι συνέχεια μαζί.. Το κορίτσι τρελαίνει συνέχεια τις φίλες της για τη γνώμη τους για το αγόρι.. Όποτε του μιλάει, φαίνεται ευτυχισμένη, και χαμογελάει.. Το αγόρι για πάρτη της βρίσκει κάμερες για τον υπολογιστή στα περίπτερα! Τόσο όμορφα.. Το συναίσθημα τους είναι πια τόσο δυνατό που δεν μπορεί να τους χωρίσει. Ξέρουν ότι σίγουρα θα πληγωθούν.. Το ήξεραν απ' την αρχή.. Το αγόρι πρέπει να φύγει για σπουδές, μακρυά. Τι γίνεται τώρα; Χωρίζουν; Κι αν δεν χωρίσουν, είναι αυτό που νιώθουν τόσο δυνατό για να τους κρατήσει μαζί ακόμα και όταν είναι σε απόσταση; Βρίσκονται τώρα μαζί και κλαίνε και οι δύο... Μπορούν να κάνουν κάτι για να το αποφύγουν; Απλά περιμένουν τον τελευταίο αποχαιρετισμό.! 

4 σχόλια:

  1. τελειοοοοο!!!
    αποψη μου: Καποια στιγμη θα γινει. Τα ζευγαρια που ειναι απο γυμνασιο-λυκειο μαζι αν ενασ απο τους δυο εχει ονειρο να φυγει θα το κανει. Τα υπολοιπα θα τα κρινει ο αλλος που θα μεινει πισω.Θα εχει εμπιστοσυνη να τον αφησει να γυρναει μονος του? Θα το αντεξει? Και εκεινος που θα φυγει θα γυριζει που κ που να βλεπει τον αλλο? :)
    Η αδερφη μου υποστιριζει πως δεν υπαρχουν τετοιες σχεσεισ...εγω παλι πιστευω πως υπαρχει :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάλλιαα^^ ευχαριστω:)
    Ναι, κι εγώ συμφωνώ μαζί σου, ότι δλδ υπάρχουν τέτοιες σχέσεις... Αλλά θα πρέπι να έχουν απεριόόόριστη εμπιστοσύνη μεταξύ τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάντως δε θα έχαναν τίποτα να δοκιμάσουν, αν και είναι πολύ πολύ δύσκολο..=|, αν θέλουν πραγματικά νομίζω ότι μπορεί να αντέξει...
    πολύ ωραίο άρθρο:'))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. το έχω πει πολλές φορές να το κάνουν, αλλά δυστυχώς δεν με ακούν:/
    Ευχαριστωω:)♥

    ΑπάντησηΔιαγραφή