Τρίτη 22 Μαΐου 2012

FML.

Παρέα με τη γλυκιά φωνή της Lana Del Rey, άρχισα να γράφω αυτό το άρθρο χωρίς να ξέρω πιο ακριβώς είναι το θέμα.. Πιστεύω ότι είναι αρκετό να εκφράσω αυτά που νιώθω αυτό το διάστημα. Μελαγχολία. Εδώ και πολύ καιρό δεν είμαι εγώ, έχω χάσει τον εαυτό μου, έχω ξεχάσει τα όνειρα μου, έχω ξεχάσει να προσπαθώ για τους στόχους μου. Είναι σαν "εποχή αυτοκαταστροφής" για μένα. Μα πως να μην νιώθω έτσι όταν δεν συμβαίνει τίποτα καλό; Έχω δει και έχω καταλάβει τόσα πολλά αυτές τις μέρες, που δεν είχα ξαναδεί σε όλη μου τη ζωή! Δεν θέλω να το υποστώ για δεύτερη φορά φέτος. Δεν θέλω να ξαναχάσω τον εαυτό μου.. Δεν γελάω με την καρδιά μου πια, τίποτα δεν είναι ξέγνιαστο. Πίσω από κάθε καλή κουβέντα υπάρχει μια κακία, πίσω από κάθε χαμόγελο μια υποκρισία. Και εκτός του ότι είμαι φουλ μπερδεμένη τα πράγματα έρχονται και χειροτερεύουν σιγά σιγά.. Και η μόνη ερώτηση: Γιατί σε μένα ΠΑΛΙ; 


Παρέα ευχαριστώ που υπάρχεις για να με στηρίζεις

3 σχόλια:

  1. καταλαβαίνω,καταλαβαίνω,καταλαβαίνω!
    απογοήτευση από όλα κι από όλους! ίσως πρέπει να αλλάξουμε τρόπο σκέψης, να κοιτάμε τη θετική πλευρά κι αν κάπου δεν φαίνεται να υπάρχει ας φανταζόμαστε μια. αρκεί να μην αφήνουμε τα πάντα να μας ρίχνουν, να μας γκρεμίζουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. πόσο δίκιο έχεις, και μακάρι να είχα τη δύναμη να το κάνω αυτό! όταν απογοητεύεσαι όμως απ' όλους και απ' όλα γύρω σου είναι πραγματικά πολύ δύσκολο.. ευχαριστώ που με καταλαβαίνεις και χαίρομαι που δεν είμαι η μόνη που νιώθει έτσι.. :)

      Διαγραφή
  2. Χμμμ ... κάποια μου θυμίζει εμένα!! Αν θες την γνώμη μου, δεν είσαι μόνη σου, σχεδόν ολοι μας τα έχουμε περάσει και πολλοί τα περνάμε ακόμα. Σημασία όμως δεν έχει που σε έχεις χάσει αλλά να σε βρείς ξανά, πιο λαμπρή και με περισσότερη αυτοπεποίθηση αυτή την φορά!

    Ο κόσμος γύρο δεν είναι καλός, έτσι μου είπαν κάποτε.. δεν το πίστεψα μέχρι που το ένιωσα η ίδια. Τότε, έπεισα τον εαυτό μου πως εγώ θα χαμογελάω ότι και αν γίνει. Πως θα προσπαθώ να δίνω στον κόσμο μου την χαρά που ονειρέυτηκα οσότου βρω κάποιον/α/ους που να πληρούν την ουτοπία μου!

    Μην απογοητεύεσαι! Μονάχα οι άλλοι κερδίζουν έτσι! Χαμογέλα! Αυτό είναι το μυστικό... και όλα θα φτιάξουν! =)=)

    ΑπάντησηΔιαγραφή