Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2012

..δεν θα επιτραπεί αυτό!

   Για άλλη μια φορά ο Ελληνικός λαός υποφέρει και προσπαθεί να υπομείνει τις τρομακτικές προσπάθειες του κράτους να τον κάνει να πεινάσει. Δεν πρέπει να περάσει αυτό. Σε ένα κράτος "Δημοκρατίας", δεν θα έπρεπε ο λαός να είναι ο χαμένος, το αντίθετο, θα έπρεπε να έχει τον κυρίαρχο λόγο! Πορείες και διαδηλώσεις είναι ο μόνος τρόπος διαμαρτυρίας. Δεν μπορούν να μας υποβαθμίζουν. Η φωνή του αγανακτισμένου λαού θα ακουστεί. Ο λαός δεν πρέπει να φοβάται την κυβέρνηση του! Η κυβέρνηση πρέπει να φοβάται το λαό της! Οι οικογένειες μας σε λίγο καιρό, και με τα νέα μέτρα δεν θα τα βγάζουν πέρα. Τα έξοδα θα είναι περισσότερα από τα έσοδα, και η ελληνική οικονομία έχει ήδη ναυαγήσει... 
  Από την άλλη, ο Ελληνικός λαός φημίζεται για το ήθος και την προσωπικότητά του, για την ικανότητα του να δημιουργεί ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ. Δεν λέω, ΦΥΣΙΚΑ πρέπει να καεί, μην πω να πυρποληθεί η κωλοβουλή, ως ένδειξη διαμαρτυρίας και αγανάκτησης. ΟΧΙ όμως τα σπίτια των αθώων ανθρώπων. Όχι τα μαγαζιά, όχι οι τράπεζες. ΓΙΑΤΙ να γίνει αυτό; Για να δείξουμε πόσο μάγκες είμαστε; Να δείξουμε πως διαπραγματευόμαστε τα πράγματα; Και σε μια τόσο δύσκολη φάση, την ώρα που οι δήθεν πολιτικοί αποφασίζουν για το μέλλον της χώρας, εμείς καταστρέφουμε; ΟΧΙ! Αυτό δεν είναι σωστό. Ναι δεν λέω, διεκδίκηση των δικαιωμάτων μας, αλλά μέχρι εκεί. Ο άλλος που χρωστάει τα μαλλιά της κεφαλής του και έχει μόνο ένα σπίτι, γιατί να το χάσει και αυτό επειδή κάποια μαλακιστήρια έχουν μάθει να εκφράζονται λάθος; Και νομίζετε ότι αυτόν τον άνθρωπο θα το αποζημιώσουν; Κανείς δεν θα του δώσει λεφτά. Και αν το πάρεις αλλιώς, ως έλληνας φορολογούμενος, πάλι εσύ και οι γονείς σου θα πληρώσουν τα δημόσια κτήρια που καις. Οκ, η διαμαρτυρία έχει και όρια, τα οποία έχουμε ξεπεράσει. Γι' αυτό και κατηγορώ κάποιες φορές τις πορείες, γιατί συνήθως οι πορείες καταλήγουν εκεί.. 
   Τέλος, όσοι κάθεστε στα σπιτάκια σας ξυπνήστε και σηκωθείτε να διεκδικήσετε τα δικαιώματα σας! http://www.tsantiri.gr/ethnika-themata/i-merkel-zitise-iriniki-paradosi-tis-kritis.html ΜΑΣ ΠΟΥΛΑΝΕ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου