Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

..εσένα σε θυμάμαι♥

Και ναι, ως Tep έχω ένα προσόν που μπορώ να το αναγνωρίσω μόνη μου.. ΠΟΤΕ δεν ξεχνώ. Πρόσωπα, καταστάσεις, συναισθήματα. Όλα μένουν χαραγμένα στην καρδιά και στο μυαλό. Ειδικότερα, όταν γίνεται κάτι που μου κάνει εντύπωση, τότε είναι που μπορώ να θυμάμαι και τις πιο μικρές λεπτομέρειες! Φυσικά, μιλάω για συγκεκριμένο περιστατικό.. Εκεί απ' έξω πριν τρία χρόνια! Και κοίτα τώρα πως είμαστε. Η ζωή είναι ένας τροχός που γυρίζει. Ποιός το πίστευε; Ούτε που το σκεφτόμουν! Και όμως, ένα mini όνειρο έγινε πραγματικότητα. Στάθηκα τυχερή μέσα στην ατυχία μου. Τι άλλο άραγε μου επιφυλάσσει το μέλλον; :)

4 σχόλια:

  1. αχ,σε νιώθω!εντελώς όμως!
    "όλα μένουν χαραγμένα στο μυαλό και στη ψυχή μας"
    τα φιλιά μου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κι εγώ καμιά φορά εντυπωσιάζομαι απ΄το γεγονός ότι είμαι σε θέση να περιγράψω γεγονότα με κάθε λεπτομέρεια, με κάθε σκέψη και με κάθε συναίσθημα που πέρασε εκείνη τη στιγμή απ΄το μυαλό μου. Μα έτσι τελικά συνειδητοποιώ πόσο σημαντικά υπήρξαν αυτά τα γεγονότα για μένα. Σ'ευχαριστώ γι'αυτή την ανάρτηση, μόλις μου θύμισες κάποια πράγματα όμορφα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτός είναι ο σκοπός μου, να κάνω εμένα και αυτόν που διαβάζει να θυμάται κι αυτός δικές του παρόμοιες εμπειρίες και χαίρομαι ιδιαιτέρως που τον πέτυχα! ευχαριστώ:)

      Διαγραφή