Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

Bored of life?

Ας τα ξεκαθαρίσω απ' την αρχή χωρίς να γράφω πολλά πολλά. ΚΑΜΙΑ ΜΑ ΚΑΜΙΑ ΖΩΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΕΤΗ! Βαρετό είναι αυτό που εμείς νομίζουμε ότι είναι. Μπορούμε όμως να το αλλάξουμε.. Τι κάνουμε όταν η ζωή μας μας φαίνεται βαρετή; 

1. Άλλαξε ότι σε ενοχλεί. Κι ακόμα κι αν σε ενοχλούν όλα τα πράγματα του κόσμου, άλλαξε τα όλα. Μην χαραμίζεις τη ζωή σου ζυγίζοντας τι σε ενοχλεί και τι όχι. Πάντα θα υπάρχει κάτι που θα σε κάνει σκατά. Δεν πειράζει όμως! Κανενός δεν αρέσουν όλα! Φρόντισε να το πάρεις χαμπάρι.. γιατί αν αργήσεις, δεν υπάρχει επιστροφή. Απλά βάλε νερό στο κρασί σου!

2. Μάθε να λες ΣΥΓΝΩΜΗ. Συγνώμη σε όποιον πλήγωσες, συγνώμη σε όποιον έχεις στεναχωρήσει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Τι περιμένεις δηλαδή; Να πάρεις άφεση αμαρτιών έτσι στα εύκολα; Είναι δύσκολο να ζητάς συγνώμη.. Όμως έτσι δείχνεις στον άλλο ότι είσαι πιο δυνατός από αυτόν. Ακόμα κι αν ο άλλος δεν έχει τα κότσια να το κάνει, κάν'το εσύ! Θυμήσου, όταν λες συγνώμη ακόμα κι αν δε φταις, εσύ κερδίζεις;)

3. Σταμάτα να λες ότι βαριέσαι τη ζωή σου. Πως θα την αλλάξεις αν δεν είσαι διατεθειμένος να το κάνεις; Σταμάτα να κλαψουρίζεις και άρπαξε τη ζωή στα χέρια σου! Θα φύγει και δεν θα το πάρεις χαμπάρι!

4. Άλλαξε κάτι μικρό από την καθημερινότητα σου.. Μην κάθεσαι στο πισι όλη μέρα. Μισάφι πια! Βγες έξω, γίνε ρεζίλι, κάνε κάτι διαφορετικό! Αλλιώς, βρες τον τρόπο να ξεσπάσεις κάπου! (όχι σε άτομα ή αντικείμενα:Ρ)

5. ΘΥΜΗΣΟΥ πόσα άτομα γύρω σου σε αγαπάνε. Και είμαι σίγουρη, είναι πολλά αυτά.. Μην τα στεναχωρείς. Κάτσε μαζί τους και πες τους τα προβλήματα σου. Θα σε καταλάβουν κάποια στιγμή..

                                     Άρθρο αυστηρά απευθυνόμενο στην κολλητή μου<3

2 σχόλια: